• GET IN TOUCH

Get in touch

Eetcafe de Passant

Blauwpoortsplein 15

3311AC – Dordrecht

Zuid- Holland

The Netherlands

Tel: +31(0)78 – 614 51 82

info@eetcafedepassant.nl

Voor inlichtingen

kunt u het contactformulier gebruiken. Wij nemen dan eventueel zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt het contactformulier niet gebruiken voor reserveringen ! U kunt ons ook bellen op telefoonnummer +31(0)78 – 614 51 82.

Aparte zaal.

Wij beschikken wij over een aparte ruimte in onze benedenverdieping met 25 zitplaatsen. Deze ruimte is daarom geschikt voor groepsdiners. Wilt u meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op via het contactformulier. U kunt ons ook bellen op nummer 078 – 6145182.  Onze medewerkers staan u graag te woord.

Groepsdiners.

Voor een groepsdiner stellen onze koks in overleg met u 3-Gangen menu’s samen. Waardoor u bijvoorbeeld kunt kiezen uit verschillende voorgerechten en hoofdgerechten. Het nagerecht bestaat uit een grand dessert. Waardoor er voor iedereen iets lekkers op tafel staat. U kunt uiteraard ook kiezen om van onze menukaart gebruik te maken.  Informeer naar de mogelijkheden hiervoor.

Vergaderingen.

Voor vergaderingen kunt u met maximaal 25 personen gebruik maken van onze benedenverdieping. U kunt er lunchen en dineren, of gewoon een bedrijfsborrel. Voor informatie over de mogelijkheden kunt u gebruik maken van het contactformulier. Wij zullen uw vragen zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Mail ons

7 + 1 = ?