• Menukaart

    Bekijk hier onze menukaarten !

Lunchen van 12:00 tot 17:00. Bekijk menukaart !
Op deze site kunt u een kijkje nemen in onze menukaarten & borrelkaart. Ook vind u hier informatie over allergieen ! Wilt u onze menukaart via de mail ontvangen ? info@eetcafedepassant.nl.

.Wilt u voorafgaand aan uw lunch of diner eerst van een lekker aperatief genieten, dan kunt u ook terecht aan onze bar. Daarnaast kunt u onze bar accomodatie ook gebruiken om eens lekker na te tafelen. Bijvoorbeeld met onze kaasplank.

Op onze menuborden aan de wand staan onze specialiteiten vermeld. Daarnaast serveren wij ook 3-gangen menu’s, en een heerlijk sharing dinner menu. Samen lekker genieten van de gerechten die de koks speciaal voor u hebben samengesteld.

Dineren van 17:00 tot 22:00 Bekijk menukaart !.
Eetcafe de Passant werkt uitsluitend met verse produkten, tevens serveren wij vlees van superieure kwaliteit en komt onze vis van koelewijns visspecialiteiten, al 22 jaar onze vaste leverancier !

Daarnaast schenken wij koffie met verse bonen van Smit & Dorlas. Ieder kopje koffie vers gezet met onze cimbali. Heeft u iets te vieren, bijvoorbeeld een verjaardag ? Dan kunt u dit aan ons doorgeven, dan zorgen wij voor het vuurwerk.

Wij serveren huisgemaakt appelgebak, cheesecake, en nu ook chocoladetaart. Onze broodjes worden iedere dag vers afgebakken, zodat u verzekerd bent van vers brood ! Wij frituren in plantaardig frituurvet, waardoor onze produkten nog smaakvoller zijn.

Groepen – Vergaderingen – Verjaardagen.

Heeft u iets te vieren of gewoon een groepsborrel ?
Mail ons gerust voor meer informatie over uw wensen.

Wij geven u vrijblijvend een passende offerte.
U kunt natuurlijk ook gewoon even langskomen.
Mail: info@eetcafedepassant.nl

Terras 80 zitplaatsen

* Pinnen | master-card | visa-card | American express.
* Wij hebben een wifi netwerk voor onze gasten.

* Reserveringen kan online op onze site.
* Telefoonummer Passant +31(0)78 – 6145 182
* Op woensdag zijn wij gesloten.